Прочистувач на воздух Air 4000

21.900,00 ден

  • Зголемете ја удобноста во Вашиот простор со прочистувачот на воздух Air 4000 од BOSCH
  • Отстранува 99,9 % од сите загадувачи како полен, животински влакна, прашина, вируси и непријатни мириси во воздухот
  • Го филтрира воздухот во простории со големина до 62,5 m²
  • Го прочистува воздухот со високи перформанси на CADR од 300 m³/h
  • Има автоматски/тивок режим, паметни сензори и Led светлосен прстен за прикажување на квалитетот на воздух.