Готовински или безготовински со картичка

Плаќањето ќе се изврши во моментот на испорака од наша страна.

Адресата за испорака и лице за контакт испратете jа на меил info@aparatiko.mk или на некој од нашите канали за комуникација Viber, Facebook, Instagram, WhatsApp.

Плаќање на про ф-ра

АПАРАТИКО ДООЕЛ
Банка: ТТК Банка
Жиро сметка: 290000002498674
ЕДБ: 4026022538393

Во цел на дознака Ве молиме наведете го моделот на производот, потврдата за уплата испратете jа на меил info@aparatiko.mk или на некој од нашите канали за комуникација Viber, Facebook, Instagram, WhatsApp. Испораката ке биде реализирана 1-3 работни дена.