Проточни бојлери BOSCH

Проточен бојлер BOSCH TR 5001 15/18/21

Моќност 21 kW

Опсег на температура за топла вода од 20 °C до 60 °C

Можност за поврзување со апликацијата Bosch HomeCom Easy

Едноставна инсталација што заштедува време со Clickfix plus ®

23.490,00 ден

Проточни бојлери BOSCH

Проточен бојлер BOSCH TR 5001 21/24/27

Моќност 27 kW

Опсег на температура за топла вода од 20 °C до 60 °C

Можност за поврзување со апликацијата Bosch HomeCom Easy

Едноставна инсталација што заштедува време со Clickfix plus ®

24.900,00 ден

Проточни бојлери BOSCH

Проточен бојлер BOSCH TR 7001 15/18/21

Моќност 21 kW

Display, Компатибилен со солар

Можност за поврзување со апликацијата Bosch HomeCom Easy

Едноставна инсталација што заштедува време со Clickfix plus ®

26.900,00 ден

Проточни бојлери BOSCH

Проточен бојлер BOSCH TR 7001 21/24/27

Моќност 27 kW

Display, Компатибилен со солар

Можност за поврзување со апликацијата Bosch HomeCom Easy

Едноставна инсталација што заштедува време со Clickfix plus ®

 

 

27.900,00 ден

Проточни бојлери BOSCH

Проточен бојлер BOSCH TR 8501 15/18/21

Моќност 21 kW

Display, Компатибилен со солар

Интегрирана Wi-Fi конекција

AquaStop® за безбедно функционирање

Преглед на потрошувачката на вода и електрична енергија

Едноставна инсталација што заштедува време со Clickfix plus ®

31.900,00 ден

Проточни бојлери BOSCH

Проточен бојлер BOSCH TR 8501 21/24/27

Моќност 27 kW

Display, Компатибилен со солар

Интегрирана Wi-Fi конекција

AquaStop® за безбедно функционирање

Преглед на потрошувачката на вода и електрична енергија

Едноставна инсталација што заштедува време со Clickfix plus ®

33.900,00 ден