Нашата мисија е да добиете совршени уреди кои го ладат или загреваат Вашиот дом, пред се да добиете чист воздух во Вашата просторија со нашите BOSCH производи.

Повеќе од 80 % од денот поминуваме во затворен простор. Воздухот што го дишеме е далеку од идеален во нашите домаќинства, работни простории, простории за релаксација, градинки, школи!

Внатрешната животна средина станува се поважна, особено сега кога луѓето се повеќе работат од дома. Со клима уредот можете да ја прилагодите внатрешната температура според вашите сопствени желби во текот на целата година.

BOSCH клима уредите не се погодни само за ладење и/или загревање на домаќинства, туку и за деловни објекти.

BOSCH прочистувачите на воздух Вашата просторија ја ослободуваат од несакани честички како домашна прашина, вируси, полен и други алергени. Обезбедуваат идеална влажност и спречуваат непријатни мириси.

Зголемете го квалитетот на живот во Вашиот дом или работен простор со BOSCH прочистувачите на воздух и клима уредите.

Апарати кои Ве фасцинираат од првиот момент и кои сигурно работат во текот на целиот свој работен век.

Дизајнот не е само добар изглед. BOSCH не само што го прави квалитетот видлив и опиплив, туку и ги усовршува сите детали.

BOSCH апаратите континуирано постигнуваат извонредни резултати на независни тестови за производи. Тоа не е успех само за вработените во BOSCH, истовремено е и гаранција за Вас дека сте избрале висок квалитет и техничко совршенство.

Производи

Контакт
  АПАРАТИКО ДООЕЛ

  Ул. Благој Попов бр. 1, Скопје

  Ул. Едвард Кардељ бр. 447, Струга

  ЕМБС 7606931

  +389 71 729 680

  info@aparatiko.mk