Прочистувач на воздух Air 2000

12.900,00 ден

  • Отстранува 99,9 % од сите загадувачи како полен, животински влакна, прашина, вируси и непријатни мириси од воздухот
  • Го филтрира воздухот во простории со големина до 37,5 m²
  • Го прочистува воздухот со високи перформанси на CADR од 180 m³/h
  • Може да се постави насекаде поради неговите компактни димензии