Проточни бојлери BOSCH

Проточен бојлер BOSCH TR 5001 15/18/21

Моќност 21 kW

Опсег на температура за топла вода од 20 °C до 60 °C

Можност за поврзување со апликацијата Bosch HomeCom Easy

Едноставна инсталација што заштедува време со Clickfix plus ®

23.490,00 ден

Проточни бојлери BOSCH

Проточен бојлер BOSCH TR 5001 21/24/27

Моќност 27 kW

Опсег на температура за топла вода од 20 °C до 60 °C

Можност за поврзување со апликацијата Bosch HomeCom Easy

Едноставна инсталација што заштедува време со Clickfix plus ®

24.900,00 ден

Проточни бојлери BOSCH

Проточен бојлер BOSCH TR 7001 15/18/21

Моќност 21 kW

Display, Компатибилен со солар

Можност за поврзување со апликацијата Bosch HomeCom Easy

Едноставна инсталација што заштедува време со Clickfix plus ®

26.900,00 ден

Проточни бојлери BOSCH

Проточен бојлер BOSCH TR 7001 21/24/27

Моќност 27 kW

Display, Компатибилен со солар

Можност за поврзување со апликацијата Bosch HomeCom Easy

Едноставна инсталација што заштедува време со Clickfix plus ®

 

 

27.900,00 ден

Проточни бојлери BOSCH

Проточен бојлер BOSCH TR 8501 15/18/21

Моќност 21 kW

Display, Компатибилен со солар

Интегрирана Wi-Fi конекција

AquaStop® за безбедно функционирање

Преглед на потрошувачката на вода и електрична енергија

Едноставна инсталација што заштедува време со Clickfix plus ®

31.900,00 ден

Проточни бојлери BOSCH

Проточен бојлер BOSCH TR 8501 21/24/27

Моќност 27 kW

Display, Компатибилен со солар

Интегрирана Wi-Fi конекција

AquaStop® за безбедно функционирање

Преглед на потрошувачката на вода и електрична енергија

Едноставна инсталација што заштедува време со Clickfix plus ®

33.900,00 ден

Прочистувачи на воздух BOSCH

Прочистувач на воздух Air 2000

Препорачана површина 37,5 м²

CADR од 180 m³/h

Предфилтер, Филтер со активен аглен и HEPA13 филтер

Податоци за ПМ 2,5

12.900,00 ден

Прочистувачи на воздух BOSCH

Прочистувач на воздух Air 4000

Препорачана површина 62,5 м²

CADR од 300 m³/h

Предфилтер, Филтер со активен аглен и HEPA13 филтер

Податоци за ПМ 2,5

21.900,00 ден

Прочистувачи на воздух BOSCH

Прочистувач на воздух Air 6000

Препорачана површина 125 м²

CADR од 600 m³/h

Предфилтер, Филтер со активен аглен, HEPA13 филтер и антибактериски филтер

Податоци за ПМ 2,5, влажност и температура

36.900,00 ден