Прочистувач на воздух Air 6000

36.900,00 ден

  • Моќен прочистувач на воздух Air 6000 за чиста и здрава просторија
  • Отстранува 99,9 % од сите загадувачи како полен, животински влакна, прашина, вируси и непријатни мириси од воздухот
  • Го филтрира воздухот во простории со големина до 125 m²
  • Го прочистува воздухот со високи перформанси на CADR од 600 m³/h
  • Филтер 4 во 1: Анти бактериски филтер, пред-филтер, филтер со активен јаглен и HEPA13 филтер
  • Има автоматски режим на работа и паметни сензори за мерење на квалитетот на воздух, температурата како и влажноста на воздухот.