Проточен бојлер BOSCH TR 8501 21/24/27

33.900,00 ден

• Моќност 27 kW
• Овој уред има опсег на температура за топла вода од 20 °C до 60 °C
• Интегрирана Wi-Fi конекција
• AquaStop® за безбедно функционирање
• Mожете постојано да ја проверувате потрошувачката на вода и електрична енергија
• Едноставна инсталација што заштедува време со Clickfix plus ®