Прочистувачи на воздух BOSCH

Прочистувач на воздух Air 4000

Препорачана површина 62,5 м²

CADR од 300 m³/h

Предфилтер, Филтер со активен аглен и HEPA13 филтер

Податоци за ПМ 2,5

21.900,00 ден