Прочистувачи на воздух BOSCH

Прочистувач на воздух Air 2000

Препорачана површина 37,5 м²

CADR од 180 m³/h

Предфилтер, Филтер со активен аглен и HEPA13 филтер

Податоци за ПМ 2,5

12.900,00 ден