Author Archives: aparatiko.mk

Факти за HEPA филтрите

Еден од клучните елементи за квалитетот на прочистувачите на воздух е HEPA (High Efficiency Particulate [...]

Историја на прочистувачите на воздух

Првиот прочистувач на воздух за домашна употреба е создаден од Мансфер и Клаус Хамес во [...]