Author Archives: aparatiko.mk

Мулти сплит BOSCH

Бош мулти сплит клима уред Мулти сплит клима уредот се состои од една надворешна единица [...]

Сезонски алергии

Прочистувачите на воздух се корисни за луѓето со алергии и помагаат во ублажување на симптомите [...]

Загадување на воздухот

Загадувањето на воздухот е еден од најголемите еколошки ризици за здравјето. Со намалување на нивото [...]

Red Dot Design Award

Red Dot е меѓународнo етаблирана ознака. Eден од најбараните печати за квалитет за добар дизајн. [...]