Проточен бојлер BOSCH TR 7001 21/24/27

27.900,00 ден

• Моќност 27 kW
• Овој уред има опсег на температура за топла вода од 20 °C до 60 °C
• Ефикасно снабдување со топла вода со голем број функции за Ваша удобност
• Лесно поставете ја саканата температура
• За употреба се препорачуваат следниве позиции/Приближна температура:
за миење раце 35°C, туширање 38°C, капење 42°C и миење садови 48°C
• Со својот модерен дизајн и компактност, совршено се вклопува во секој систем
• Можност за поврзување со апликацијата Bosch HomeCom Easy
• Едноставна инсталација што заштедува време со Clickfix plus ®