BOSCH CL 5000 M Надворешна единица

  • Mулти сплит систем со атрактивен дизајн од Bosch
  • Поврзете една надворешна единица со две до пет внатрешни единици и контролирајте ги поединечно
  • Mоќност од 5,3 kW до 12,3 kW
  • Во зависност од големината, надворешната единица нуди 2, 3, 4 или 5 приклучоци за внатрешни единици
  • Можни се различни конфигурации со ѕидни, канални или касетни уреди
  • Енергетска класа на ладење А++
  • Енергетска класа на греење А+