Внатрешни единици компатибилни со BOSCH CL 5000 M

 

 

 

 

  • Mулти сплит систем со атрактивен дизајн од Bosch
  • Можни се различни конфигурации со ѕидни, канални или касетни уреди
  • Во зависност од карактеристиките на секоја просторија во објектот, можете да одлучите да инсталирате различни типови на внатрешни единици