Climate 2000

Клима инвертер BOSCH CL 2000-Set 35 WE

Енергетска класа А++

Препорачана површина 35 м²

Ладење, греење, одвлажнување

Самостојно чистење, 8 °C Heating, Follow Me, DC мотор, -15-50 °C, wind avoid me

29.900,00 ден

Climate 3000i

Клима инвертер BOSCH CL 3000i-Set 35 WE

Енергетска класа А++

Препорачана површина 35 м²

Ладење, греење, одвлажнување

Можност за WiFi конекција, Самодијагностика, Gear и Eco режим за заштеда

Сензор за движење, Заштита од замрзнување

34.900,00 ден

Climate 4000i Нова серија

Клима инвертер BOSCH CL 4000i-Set 35 WE

Енергетска класа на ледење и греење А++

Препорачана површина 35 м²

Греач на компресор и греач во садот за кондензат

Температурната флуктуација е само +/- 0,5 °C, Јонизатор, iClean

Греење до -21 °C, Gear и Eco режим, каталитички филтер, HD филтер, Био филтер

49.900,00 ден

Climate 6000i

Клима инвертер BOSCH CL 6001i-Set 35 WE

Енергетска класа А+++

Препорачана површина 35 м²

Контола за влажност

Сензор за присутност, Golden coating technology

Филтер со ладен катализатор, 3D проток на воздух, јонизатор

61.900,00 ден

Climate 7000i

Клима инвертер BOSCH CL 7000i серија

Енергетска класа А+++

Номинална моќност 2 / 2,5 / 3,5 / 4,4 / 5,5 kW

Гласовно управување, Save plus заштеда на ел. енергија

Silent mode 19 dB(a), вграден wi-fi

Достапни од Мај 2024

Мобилни клими BOSCH

Мобилна клима BOSCH COOL 2000 9000 BTU

Енергетска класа А

Ладење на препорачана површина до 18 м²

 

43.900,00 ден

Мобилни клими BOSCH

Мобилна клима BOSCH COOL 4000 9000 BTU

Енергетска класа А+

Ладење на препорачана површина до 35 м²

 

52.900,00 ден