Climate 2000

Клима инвертер BOSCH CL 2000-Set 26 WE

Енергетска класа А++

Препорачана површина 25 м²

Ладење, греење, одвлажнување

Самостојно чистење, 8 °C Heating, Follow Me, DC мотор, -15-50 °C, wind avoid me

27.900,00 ден

Climate 7000i

Клима инвертер BOSCH CL 7000i серија

Енергетска класа А+++

Номинална моќност 2 / 2,5 / 3,5 / 4,4 / 5,5 kW

Гласовно управување, Save plus заштеда на ел. енергија

Silent mode 19 dB(a), вграден wi-fi

Достапни од Мај 2024