Прочистувачи на воздух BOSCH

Прочистувач на воздух Air 6000

Препорачана површина 125 м²

CADR од 600 m³/h

Предфилтер, Филтер со активен аглен, HEPA13 филтер и антибактериски филтер

Податоци за ПМ 2,5, влажност и температура

36.900,00 ден