Climate 2000

Клима инвертер BOSCH CL 2000-Set 70 WE

Енергетска класа А++

Препорачана површина 75 м²

Ладење, греење, одвлажнување

Самостојно чистење, 8 °C Heating, Follow Me, DC мотор, -15-50 °C, wind avoid me

77.900,00 ден

Climate 3000i

Клима инвертер BOSCH CL 3000i-Set 70 WE

Енергетска класа А++

Препорачана површина 75 м²

Ладење, греење, одвлажнување

Можност за WiFi конекција, Самодијагностика, Gear и Eco режим за заштеда

Сензор за движење, Заштита од замрзнување

88.900,00 ден

Climate 6000i

Клима инвертер BOSCH CL 6001i-Set 70 WE

Енергетска класа А+++

Препорачана површина 75 м²

Контола за влажност

Сензор за присутност, Golden coating technology

Филтер со ладен катализатор, 3D проток на воздух, јонизатор

110.900,00 ден