Climate 2000

Клима инвертер BOSCH CL 2000-Set 35 WE

Енергетска класа А++

Препорачана површина 35 м²

Ладење, греење, одвлажнување

Самостојно чистење, 8 °C Heating, Follow Me, DC мотор, -15-50 °C, wind avoid me

29.900,00 ден

Climate 3000i

Клима инвертер BOSCH CL 3000i-Set 35 WE

Енергетска класа А++

Препорачана површина 35 м²

Ладење, греење, одвлажнување

Можност за WiFi конекција, Самодијагностика, Gear и Eco режим за заштеда

Сензор за движење, Заштита од замрзнување

34.900,00 ден

Climate 4000i Нова серија

Клима инвертер BOSCH CL 4000i-Set 35 WE

Енергетска класа на ледење и греење А++

Препорачана површина 35 м²

Греач на компресор и греач во садот за кондензат

Температурната флуктуација е само +/- 0,5 °C, Јонизатор, iClean

Греење до -21 °C, Gear и Eco режим, каталитички филтер, HD филтер, Био филтер

49.900,00 ден

Climate 6000i

Клима инвертер BOSCH CL 6001i-Set 35 WE

Енергетска класа А+++

Препорачана површина 35 м²

Контола за влажност

Сензор за присутност, Golden coating technology

Филтер со ладен катализатор, 3D проток на воздух, јонизатор

61.900,00 ден

Мобилни клими BOSCH

Мобилна клима BOSCH COOL 2000 9000 BTU

Енергетска класа А

Ладење на препорачана површина до 18 м²

 

43.900,00 ден

Мобилни клими BOSCH

Мобилна клима BOSCH COOL 4000 9000 BTU

Енергетска класа А+

Ладење на препорачана површина до 35 м²

 

52.900,00 ден