Мобилни клими BOSCH

Мобилна клима BOSCH COOL 2000 9000 BTU

Енергетска класа А

Ладење на препорачана површина до 18 м²

 

43.900,00 ден

Мобилни клими BOSCH

Мобилна клима BOSCH COOL 4000 9000 BTU

Енергетска класа А+

Ладење на препорачана површина до 35 м²

 

52.900,00 ден