Climate 7000i

Клима инвертер BOSCH CL 7000i серија

Енергетска класа А+++

Номинална моќност 2 / 2,5 / 3,5 / 4,4 / 5,5 kW

Гласовно управување, Save plus заштеда на ел. енергија

Silent mode 19 dB(a), вграден wi-fi

Достапни од Мај 2024