Climate 4000i Нова серија

Клима инвертер BOSCH CL 4000i-Set 35 WE

Енергетска класа на ледење и греење А++

Препорачана површина 35 м²

Греач на компресор и греач во садот за кондензат

Температурната флуктуација е само +/- 0,5 °C, Јонизатор, iClean

Греење до -21 °C, Gear и Eco режим, каталитички филтер, HD филтер, Био филтер

49.900,00 ден

Climate 4000i Нова серија

Клима инвертер BOSCH CL 4000i-Set 52 WE

Енергетска класа на ледење и греење А++

Препорачана површина 55 м²

Греач на компресор и греач во садот за кондензат

Температурната флуктуација е само +/- 0,5 °C, Јонизатор, iClean

Греење до -21 °C, Gear и Eco режим, каталитички филтер, HD филтер, Био филтер

69.900,00 ден