Клима инвертер BOSCH CL 7000i серија

НОВО

Достапен од Мај 2024

Клима уредот Climate 7000i е дизајниран со елегантен и суштински производ да Ви го гарантира вистинскиот комфор во секоја сезона од годината. Достапен во три бои, клима-уредот Climate 7000i е совршен за секое опкружување, гарантирајќи максимална ефикасност и тишина.

  • Номинална моќност 2 / 2,5 / 3,5 / 4,4 / 5,5 kW
  • Енергетска класа на ладење А+++
  • Енергетска класа на греење А+++
  • Можност за следење на потрошувачката на ел. енергија
  • Гласовно управување