Клима инвертер BOSCH CL 4000i-Set 52 WE

69.900,00 ден

 

  • Препорачана површина до 55 m²
  • Номинална моќност при греење/ладење 5,4 / 5,2 kW
  • Греач на компресор и греач во садот за кондензат
  • Енергетска класа на ладење и греење А++
  • Самодијагностика, Антикорозивен слој, 3 опции на моќност 50/70/100%
  • Wi-Fi¹, Wind avoid me, Turbo режим, 3D проток на воздух